Boka online

OBS!

När du bokar genom våran online tjänst tänk då på att vissa behandlingar kräver mer tid än andra, skulle du då bli osäker på tiden och vilken tjänst du ska välja på internetbokningen, vänligen ring och konsultera med oss så att det inte uppstår någon tidsbrist vid din behandling. Tiderna är från tider men allting kan hända så är du sen eller vet med dig att du kommer bli sen ring gärna och informera din frisör. Uppge gärna till din frisör om du tar någon speciell medicin då detta kan påverka resultatet. Att boka genom vår internetbokning går snabbt och är smidigt, det går bra att boka dag som natt 6 månader framåt i tiden.

För att salongen ska vara så stressfri som möjligt för oss som jobbar på DMH och för dig som kund så räknas varje minut, att komma försent kan innebära att de färdiga resultatet & även nästa kund blir drabbad. Det tar ungefär 5 minuter att tvätt dit hår och förbereda inför behandlingen. 5-10 minuter kan det ibland ta för en konsultationen och 15 minuter för att föna & styla.  Självklart kan saker uppstå men ring gärna & informera om du blir sen till din behandling.
Alla älskar vi barn men för allas trevnad, vet du med dig att dina barn inte har tålamod att sitta stilla under tiden du får håret vidgjort gör du bäst i att ordna barnvakt